I dare you


(click on the image)

Hurricane Sandy

Hurricane Sandy sveper in över USA idag, här i Huntington, West Virginia är det än så länge ingen fara. Huntington kommer antagligen bara drabbas av sidoeffekterna av stormen i form av mer regn, vind och kanske även snö. Kommer hålla er uppdaterade!

Will Ferrell Old Milwaukee ad

Old Milwaukee, skitbra!



Fall at Marshall University

Medan det snöar i Sverige så är det så här höstvackert vid Marshall University...







 


Happy Halloween!

 

Halloween costume

Klickade just hem(i brist på annat) en Alice i Underlandet maskeraddräkt till Halloween. Ska bli väldigt intressant att se om man kan ha på sig den utan att skämmas ihjäl, det vill säga om jag hinner få den innan fredag. Det här med att vara ute i god tid är inte alltid min starka sida...

Massachusetts here I come!

Har bokat flygbiljett till Massachussets nu! Kommer bo hos och fira Thanksgiving med Zara och hennes släktingar 20-25 november.  Lyckades få tag i en ganska "billig" flygbiljett som kostade 400 dollar, men det är lätt värt det. Massachusetts here I come!

Great weekend!

Har haft en hur bra helg som helst! Jag, Jenny och Liya åkte för att täta vid 15-tiden i fredags. Efter 2 timmar var vi framme vid vår campingplas som låg MITT UTE I INGENSTANS. Det var kolsvart när vi kom fram men alla andra var redan där och hade riggat upp tält, matplats, hammockar och en stor brasa. Tältplatsen låg bland bergen och precis vid vattnet, riktigt vackert faktiskt! Vi var ca. 25 st som tältade tillsammans, några vågade sig i att bada men jag nöjde mig med att bara halka i två gånger, det var ganska kallt om jag säger så...

På lördagen så åkte vi till bron och tittade på alla som hoppade fallskärm, helt sjukt häftigt att se! Det var till och med en kille som hoppade med rullstol, fick en adrenalinkick bara av att stå vid räcket och se dem hoppa. På kvällen grillade vi och hängde vid campet igen. Åkte hem igen runt 11 på förmiddagen på söndagen. Stannade vid ett maställe som heter Pies and Pints som hade kanske vad som kan va den godaste pizzan jag någonsin har ätit. Vi tjejer delade på en tai- och en klycklingpizza, så himla gott! Har verkligen börjat vänja mig vid hur billigt allt är här i USA nu och hur mycket man får för pengarna, hur ska det här gå när jag kommer hem till Sverige?

Summa sumaro så har det varit en grym helg(bilder kommer senare), nu är det bara att ladda om för nästa helg och Halloween!



Bridge day

Äntligen helg! Om några timmar så ska jag åka till en extrem sport festival 2 timmar från Huntingon som heter Bridge day. Bridge day är egentligen imorgon, men vi åker idag och tältar där tills på söndag. Själva festivalen kretsar kring att de stänger av en av världens längsta hängbroar under en dag så att extrem sportare kan bungyjumpa och skydyva från bron. Över 100 000 personer var där förra året, kommer bli en helt grym helg!

Vi ses på söndag!

Graphic Design II - Magazine Layout and Design Project

This is my magazine layout for Graphic Design II. I decided to do two different layouts, one "European" and one "American" layout. Still have some changes to do, but I think they both turned out pretty well!

 

Graphic Design II - Social Justice AD Project

These are my social justice ADs to stop abuse in The US. Still have some small changes to do, but I'm really happy with the result.


Advanced Digital Media - Film Title Sequence Project



Recreation of the "Man With The Golden Arm" film title sequence. Took way more time than I expected and made my own film title sequence suffer, but I'm very proud of the result.



My own film title sequence "Noise". Not very proud of this to be honest, but considering the lack of time I had because of that "The Man With The White Arm" took way more time to finish than I expected, I'm just glad that I managed to make something out of it!

It's been a crazy week

Jag har verkligen varit värdelös på att uppdatera den här veckan! Min ursäkt är att det ha varit en helt GALEN vecka. Den här veckan så har jag haft 6 projekt som ska lämnas in, varav 4 av dem inte var färdiga i början av veckan. Satt uppe och jobbade i datalabben hela måndag, tisdag och onsdag natt för att få allt färdigt i tid, kom hem runt 5 på morgonen, sov några timmar för att sen börja om igen med lektioner hela dagen och jobb hela natten. Förutom några ändringar som måste göras så är i princip allt färdigt nu! Firade lite igår med att åka till köpcentret och shoppa. Spenderade 300 dollar på att köpa ett par jeans, en jacka, 2 tröjor, en topp, 3 par strumpbyxor, en väska och underkläder. Är så sjukt nöjd med jackan från Tommy Hilfiger som jag köpte, kostade 120 dollar egentligen men fick den för 61 dollar, win!

På kvällen gick vi till vinbaren Sip och drack jättegott vin och åt minirätter med bröd, ost och skinka. Efter Sip gick vi vidare till baren St. Marks och hängde på övervåningen tills det stängde. Var en riktigt trevlig kväll och ett väldigt bra avslut på en lång vecka! Ikväll har jag inga planer än så länge, men man vet aldrig vart vinden bär en i Huntington.

Nu ska jag ta lite bilder på det jag shoppade igår och på alla mina projekt jag gjorde klart den här veckan så jag kan lägga upp det här på bloggen. Ha det så länge!

Sunday, October 7

Sjukt trött efter en lång helg! Spenderade både fredagen och idag i datalabben för att bli klar med min Film title sequence, men är fortfarande inte klar. Deadlinen är på onsdag så börjar bli lite stressad. I fredags gick jag och Jenny till baren The Thirsty Whale och hade en riktigt kul kväll och träffade massa nytt folk.

Igår gick jag på fotbollsmatchen mellan Marshall och Tulsa, men tyvärr så förlorade vi den här gången. Det var grymt mycket folk här på campus igår pga. homecoming! Tog massor av bilder på paraden som jag ska försöka gå igenom och lägga upp här så snart som möjligt. På kvällen igår så gick vi till en fest i ett frathouse, följt av utgång till The Thirsty Whale. efter det gick vi tillbaka till 5th Avenue där alla frat houses ligger och var kvar där till strax efter 4 på morgonen.

Installerade ÄNTLIGEN skype på mobilen idag, så nu kan jag prata med alla i Sverige utan att behöva vara bunden till min laptop, hur bra som helst! Så passade på att skypa med både Andrea, Valerija, mamma och pappa idag medan jag satt i datalabben och jobbade HELT SJÄLV. Fick i allafall lite gjort idag, men inte i närheten av tillräckligt.

Ska försöka sova nu så jag kan kickstarta dagen imorn med att gå till gymmet vid kl.8. Lycka till säger jag bara!

Homecoming

This weekend it's homecoming AND a home game against Tulsa. This is the biggest weekend at Marshall University, so I guess it's some comfort because my visit to Virginia didn't happen this weekend. Just watched the homecoming parade, so pictures from that will be up soon. Right now me and the british girl Jenny are getting ready for some tailgating before we head to the game that starts at 3.30. This game is gonna be huge because it's Homecoming, it's going to be awesome!

Have to get going now, go Herd!